Press enter to see results or esc to cancel.


300tube #FIRST   2 December, 2017
 49,598

Download youtube DÉFANO BOOS om SCHOKBANDCHALLENGE met LEAFS! #FIRST LIVE mp3,mp4,webm,3gp

Loading...

Défano en Leafs nemen het tegen elkaar op in een challenge om samen op een lijn te komen. Bij het zelfde antwoord gebeurt er niets, maar antwoorden ze beiden iets anders, krijgen ze een schok. En daar is Défano niet zo blij mee!

ABONNEER op #FIRST en wees er als EERSTE bij: http://bit.ly/AbonneeropFirst

CHECK HIER MEER VAN ONZE GAST: https://www.youtube.com/user/KiDKiDxFano 
https://www.youtube.com/watch?v=p5-w6ehsyzs

VOLG ons op INSTAGRAM! https://www.instagram.com/ditisfirst/
LIKE ons op FACEBOOK! https://www.facebook.com/ditisfirst/
VOLG ons op TWITTER! https://twitter.com/DitIsFirst

DEEL deze VIDEO via: Twitter, Facebook, Skype, en WhatsApp!

#FIRST is elke vrijdag live te zien om 17:00 op Ziggo kanaal 13 en ook live op Youtube. Elke maandag, donderdag en in het weekend krijg je nieuwe uploads. #FIRST is onder andere Beter dan je Moeder, Spotlight en Sorry! Beter dan je Moeder is de kookshow waarin Keizer laat zien dat hij naast rapper ook een topchef is. In Spotlight voelen we bekende YouTubers en artiesten eens goed aan de tand tijdens een diepte interview. En in het programma Sorry helpt Qucee jou als jij je excuses wilt aanbieden maar het zelf niet durft. Daarnaast krijg je op zaterdag en zondag snippets van de liveshow met toffe gesprekken, dikke challenges en vette optredens! Check de video’s, chat mee in de livestream en blijf op de hoogte door je te abonneren op het kanaal. #FIRST wordt gepresenteerd door Veras Fawaz, Youstoub, Keizer, Dzifah Kusenuh en Qucee.

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de 'Social Code: YouTube'. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar http://desocialcode.nl.

Loading...