Press enter to see results or esc to cancel.


300tube Bayu Skak   11 February, 2018
 1,383,556

Download youtube AKU WONG JOWO mp3,mp4,webm,3gp

Loading...

Aku nggawe video berjudul AKU WONG JOWO iki tujuane ngewenehi ngerti. Nek kene iki sebagai Wong Jowo gak iso terus-terusan diremehno. Semisal awakmu kondo utowo komentar nek aku iki Goblok isih ra opo
.
Nanging nek awakmu ngomong Jowo Goblok iki aku ra terimo! Soale nek ngomong Jowo berati keseluruhan Wong Jowo. Opo ngene iki Generasi saiki sing isone ngolok-olok golongan liyo? aku terus terang prihatin. Aku iki makaryo nganggo boso Jowo ning Channel YouTube dan saiki aku nggawe Film Boso Jowo sing bakal tayang seluruh Indonesia iki tujuanku opo sih? ben awakdewe iki gak lali budoyone kene
.
Ning wayah saiki sing kabeh wong wes tergiur moderenisasi gak berati jati dirimu iki ilang. Kudu pancet iling karo jati dirine awakdewe iki sopo! dadio pribadi sing gak mung iso olok-olok, sing paham asal-usul sejarah’e awakmu iki sopo. Gusti Allah nyiptakno wong iki beragam, awak dewe urip ning dunyo iki pancen kudu maklumi perbedaan perbedaan iku, dan semisal awakdewe lahir ning dunyo iki diutus cekno dadi wong Jowo yo legowo’o. Gak iso awakmu sok sok an macak pingin dadi barat sekuat tenaga, gak iso nek tekan awal wis takdirmu. Wong Jowo iki pancen legowo sifat’e di idek-idek model opo wae yo pncet legowo. Nanging saiki kudu stop! awakdewe buktino bareng bareng nek awakdewe Wong Jowo iki iso nggawe sesuatu sing gede iso nggawe sesuatu sing gak iso diremehno!
.
Aku iki ndek barisan paling ngarep ben jati dirine awakdewe sing sebagai Wong Jowo iki gak di idek idek terus. Tak harap ketika aku noleh nang mburi aku ndelok awakmu kabeh support aku kabeh Wong Jowo iki! .

Loading...