Press enter to see results or esc to cancel.


300tube #FIRST   4 December, 2017
 88,814

Download youtube "Ik ben mijn snitch dankbaar'' ADJE in SPOTLIGHT #FIRST mp3,mp4,webm,3gp

Loading...

Adje vertelt waarom hij dankbaar is voor zijn tijd in de gevangenis en de band die hij heeft met zijn broers Hef en Crooks. Ook schijnt hij zijn licht op de Nederlandse rapgame en vertelt hij dat hij binnenkort vader wordt.

ABONNEER op #FIRST en wees er als EERSTE bij: http://bit.ly/AbonneeropFirst

CHECK HIER MEER VAN ADJE: 
https://www.youtube.com/user/StreetknowledgeNL
https://www.instagram.com/adje/?hl=nl

VOLG ons op INSTAGRAM! https://www.instagram.com/ditisfirst/
LIKE ons op FACEBOOK! https://www.facebook.com/ditisfirst/
VOLG ons op TWITTER! https://twitter.com/DitIsFirst

DEEL deze VIDEO via: Twitter, Facebook, Skype, en WhatsApp!

#FIRST is elke vrijdag live te zien om 17:00 op Ziggo kanaal 13 en ook live op Youtube. Elke maandag, donderdag en in het weekend krijg je nieuwe uploads. #FIRST is onder andere Beter dan je Moeder, Spotlight en Sorry! Beter dan je Moeder is de kookshow waarin Keizer laat zien dat hij naast rapper ook een topchef is. In Spotlight voelen we bekende YouTubers en artiesten eens goed aan de tand tijdens een diepte interview. En in het programma Sorry helpt Qucee jou als jij je excuses wilt aanbieden maar het zelf niet durft. Daarnaast krijg je op zaterdag en zondag snippets van de liveshow met toffe gesprekken, dikke challenges en vette optredens! Check de video’s, chat mee in de livestream en blijf op de hoogte door je te abonneren op het kanaal. #FIRST wordt gepresenteerd door Veras Fawaz, Youstoub, Keizer, Dzifah Kusenuh en Qucee.

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de 'Social Code: YouTube'. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar http://desocialcode.nl.

Loading...